Pieni opintomatka Ikeaan

Moikkamoi! Päästiin koulussa tutustumaan CADS-suunnitteluohjelmaan. Alan opiskelijat saa muuten tämän ohjelman ilmaiseksi käyttöön opiskelun ajaksi.




Tästä inspiroituneena saimme ystäväni kanssa idean että lähdetään käymään "pieni" mutka Haaparannan Ikeassa, ikäänkuin omakustanteisena opintomatkana. 😏 Mulla oli ajatuksena että ostan vaan uuden valaisimen keittiöön, mutta eihän se ihan niin menny 😅 Se on kyllä niiiiiin harhainen kuvitelma että kierretään vaan Ikea nopeesti läpi ja ostetaan se yks asia jota tultiin hakemaan. Höpönpöppöö! Sielä kuluu monta tuntia ja heräteostoksia tehdään AINA.



Ikeassa on niin ihanasti  stailattuja erilaisia huoneita että siitäkin sai taas sisustusinspikset lisäpotkua. Kummasti alko pään sisällä lisääntyä lista siitä mitä tarvii (haluaa🙊) ostaa.

 
Käytiin välillä lounaalla ja otettiin tietenkin lihapullat.

 

Matka jatkui. Lopulta kun päästiin kassalle niin ostoskärryyn oli hypännyt (kyllä, ne vaan hyppäs sinne... 🙄) valaisimen lisäksi wc-istuimen kansi ja muita kylpyhuonetarvikkeita, leikkuulauta,  torkkupeitto, traakkipuu ja ruukku tälle puulle.



Sitten ajeltiin pari tuntia takas Ouluun. Tietty mun piti heti alkaa istuttamaan traakkipuu ja laittamaan muut sisustusjutut paikoilleen.



Ihania nämä bambusta valmistetut kylpyhuonetarvikkeet 😍



Sinnerlig -valaisin tuli keittiöön. Se on käsintehty, eli varjostin on punottu bambusta. Valo suodattuu niin kauniisti bamburistikoiden läpi. Ei oo varmaan jääny kenellekään epäselväksi että oon aivan ihastunut puuhun 😍



Joko ootte kuunnellu Anatuden, eli Antti Tapani Tuiskun uutta albumia? Ihan huippu, on  kyllä kantaaottavia biisejä ja melekosia korvamatoja albumi täynnä. 😅 Me muuten lähdetään elokuussa tyttöjen reissulle Antti Tuiskun keikalle Olympiastadionille, ei malttais millään oottaa! 🔥 Mukavaa lauantaita kaikille! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

DI Y Unikko katuharja

Mattojen maailma