Spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen

 Moikka! Seuraavaksi esittelyssä mun uuden kodin kylppäri. 


Edellisessä asunnossa oli ruma suihkuseinä, ja mää olin ihan mielissään ku pääsin laittaa
nyt suihkuverhon 🙈 Ihana Marimekon Unikko - suihkuverho löyty tori.fi:stä 😍


 

Mää halusin luoda kylppäriini spa-tunnelmaa. Luonnonmateriaalit kuten kivi ja puu tuovat lämpöä ja tunnelmaa sisustukseen.

 

 

 


 

 

 








Wc-pöntön kansi, saippuapullo, saippua-alusta, hyllykkö ja puiset rasiat ovat Ikeasta. Pyyhkeet asettelin pinoon hyllykön alimmille tasoille. 




Tykkään kaikista ihanista purnukoista, niihin on kätevä säilöä kaikki pikkutavara ja näin sisustus pysyy järjestyksessä ja siistinä.

Lyhdyt ja kynttilät lisäävät tunnelmaa ja huonetuoksu tuo rentouttavaa fiilistä. Asettelin kynttilän, puisen norsun ja huonetuoksun puisen tarjottimen päälle.

 

 

Viherkasvit toisivat raikkautta kylpyhuoneeseen mutta koska kylppäriini ei tule luonnonvaloa niin turvauduin tekokasveihin.

Tuunailin peilikaappia ja pyykinpesukonetta valkoista puuta jäljittelevällä DC-fixillä ja Neelan hiekkalaatikko sai tekonurmimattoa päälleen.
Olipa ihana käydä saunassa kynttilänvalossa. Tässä mun saunassa on haapalauteet jotka on lämpökäsitelty. 

Matto Nurmisen myymälästäkin löytyy aivan ihania kylppärijuttuja 😍

Mää oon aivan ihastunu Woodion altaisiin. Ne on kauniita ja isona plussana niiden ekologisuus. Ne siis suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, niihin käytettävä puukomposiitti syntyy lähialueilla tuotetusta pohjoisen puusta ja hartsimaisista ainesosista. 



Ihanaa viikkoa kaikille! 😘

Kommentit

  1. Näyttää tosi kivalta! Luonnonmateriaalit on aina niin kauniita ja kiva kun kissanvessaakaan ei oo unohdettu :) Tuollaisia hyllyjä oon meidänkin kylppäriin haaveilut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

DI Y Unikko katuharja

Mattojen maailma