Tilan stailaamista

Moikka! Harkkapaikat on kyllä ollu meleko kiven alla! Harkkapaikkaa kysyessäni sain Alku LKV:ltä niin ihanan vastaanoton että oloni oli tervetullut ja aattelin heti että sinne mää haluan! 😍 Tällä viikolla mää sitten aloitin tilan stailaamisen työharjoittelun Alku LKV:llä, joka on täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto.























Mää pääsin heti tositoimiin! 😏 Olin mukana stailaamassa myyntiin tulevaa asuntoa ja seuraamassa sen kuvaamista ammattivalokuvaajan toimesta. Asunnon stailauksella haetaan asunnolle siistiä ja neutraalia yleisilmettä jolla vedotaan joko mahdollisimman moneen ostajaehdokkaaseen tai houkutellaan tiettyä kohderyhmää.  Asunnon stailaamisella on iso vaikutus ja se nopeuttaa asunnon myymistä. Asuntoa stailattaessa huomioidaan tilan tuntu, harmoniset värit ja kiinnostavat yksityiskohdat. Jo pienillä asioilla sisustuksessa on tosi iso vaikutus kokonaisilmeeseen.



Esimerkiksi tuo kylpyhuone. Lisättiin muutama viherkasvi ja luonnonläheisiä koreja, heti on kodikkaampi tunnelma! Upean persoonalliseen makuuhuoneeseen vaihdettiin tuoli. Ostajankin on heleppo ihastua miellyttävään ja kodikkaaseen asuntoon. 

 
Toki myös ammattilaisen ottamilla valokuvilla on suuri vaikutus myyntiin; kauniit ja puhuttelevat kuvat saavat enemmän näkyvyyttä ja niitä jaetaan myös sosiaalisessa mediassa. 
Tykkään kyllä ihan superpaljo tästä  hommasta 😍 Oon päässy myös harjottelemaan kustannuslaskentaa. Oon siis laskenu pohjapiirrustuksesta pinta-alat ja tehny niiden mukaan hinta-arvion wc:n sekä kylpyhuoneen pintaremontille johon sisältyy tasoitus- ja maalaustyöt, uudet seinä- ja lattialaatat.

Hommat sujuu tehokkaasti myös  kotitoimistossa kun hörppii tuoretta kahavia ihanasta Marimekon Eläköön elämä - mukista.
Tietty asunnon voi stailata myös ite myyntikuntoon, mutta monesti ammattilainen näkee asunnon potentiaalin paremmin juurikin ostajan silmin ja osaa korostaa sen parhaita puolia. Jos haluaa kuitenki stailata asunnon ihan itte, niin kokoan tähän muutaman hyvän tärpin 😊
  • Tee suursiivous. Eli pyyhi pölyt, imuroi ja luuttua. Vaihda puhtaat pyyhkeet ja lakanat, petaa sängyt, avaa verhot ja laita wc-istuinten kannet kiinni.
  • Piilota ylimääräset jutskat kuten wc-harja, tiskirätit, hygieniavälineet ja henkilökohtaiset esineet kuten valokuvat.
  • Luo tilantuntua. Vie varastoon liian suuret ja asunnon ahtaaksi tekevät kalusteet, huolehdi että kulkuväylät ovat vapaina kalusteista. 

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! 💛

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

DI Y Unikko katuharja

Mattojen maailma