Viikonlopun DIY-projekti: eurolavasohva

Heissan!

Päädyin sitten  tekemään parvekkeelleni eurolavasohvan. Laitoin ilmoituksen tori.fi ja eipä mennyt kauaakaan kun sain kuusi eurolavaa kotiovelle toimitettuna. 🙏 Tää keväinen viikonloppu menikin sitten tän projektin parissa.



Ihan ensiksi hioin eurolavat jonka jälkeen suojasin ne puuöljyllä. Puuöljy imeytyy puun pintasolukkoon, se antaa puulle kestävän suojan kulutusta ja säätä vastaan. 

 














Ostin Jyskistä kaksi vaahtomuovipatjaa, toinen oli passeli sellaisenaan ja toisen leikkasin sopivan mittaiseksi. Niiden päälle laitoin valkoiset muotoonommellut aluslakanat.


Somistin eurolavasohvan koristetyynyillä ja viltillä. Ta-daa, valmista tuli! 😍 Kyllähän tuossa kelpaa löhöillä auringonpaisteessa ja rentoutua kirjaa lukien.


Ihanat nämä pellavaiset Marimekon Tiiliskivi -tyynynpäälliset. Yksinkertaisen ja ajattoman kuosin on suunnitellut Marimekon perustaja Armi Ratia.






Neulotut tyynynpäälliset ovat äitini tekemät. Ne on neulottu Novitan Strömsö -ontelotrikoolangasta.




Rentouttavaa keväistä sunnuntaita kaikille! 🌞

Kommentit

  1. Heippa! Lueskelin sun blogia ja tätä on oikein miellyttävä lukea. Sulla on kiva tyyli kirjoittaa ja parasta ku laitat paljo kuvia :) Susta tulee muuten varmasti erittäin taitava sisustusalan ammattilainen!
    Ihanaa uutta viikkoa! <3

    -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni! Kiitos paljon mieltä lämmittävästä kommentistasi ja ihanaa alkavaa viikkoa myös sinne! ☀️❤️

      Poista
  2. Ihana sohva ja niin helppo toteuttaa :) Tuossa on mukava istuskella ja löhöillä <3 Iloista pääsiäisen odotusta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, heleppo ja vieläpä kiva projekti! ☺️ Kiitos ja ihanaa Pääsiäistä myös sinne! 💛

      Poista
  3. Heippa!

    Ihanan sohvan tehit! Tulin kysymään, että onko minkä mittanen tuo parvekkeen lyhyempi sivu? Jouduitko lyhentämään yhtään lavaa? ☺️

    Terkuin,
    Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ☺️ Se on noin 200cm. Ei tarvinnu lyhentää yhtään, nämä lavat oli niinku justiinsa 🙌🏻 Lavan mitat siis on 120x80cm.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

DI Y Unikko katuharja

Mattojen maailma