Eteisen uudet julisteet

Moikka! Tässä postauksessa tsekataan uudistuneeseen eteiseeni. Eteinen on ensimmäinen tila jonka vieraat näkevät, se luo ensivaikutelman kodista ja toivottaa tervetulleeksi kotiin. Mun eteinen on meleko kompakti eikä eteisessäni ole juurikaan tavaraa, mutta mielestäni pientä eteistilaa ei kannatakkaan täyttää suurilla kalusteilla. Eteinen on toimiva kun sieltä löytyy tarpeelliset säilytysratkaisut ja yleensä eteisen suurin ongelma on se ettei säilytystilaa ole riittävästi. Eteisessäni on liukuovellinen peilikaappi. Peilikaapissa on hengareissa takit, kenkähyllyllä kengät ja ylähyllyllä  koreissa muut ulkovaatteet kuten lapaset ja kaulahuivit.
Raapimapuun vieressä seinällä on afrikkalainen puunaamio, lattialla on pyöreät juuttimatot ja seinällä sähkökaapin alla on puinen naulakko.


Jotenkin tuo seinä oli tyhjän oloinen, joten tilasin Deseniolta julisteita. Halusin jatkaa muun kodin boheemia, luonnonläheistä tunnelmaa eteiseenkin ja sen perusteella valitsin julisteet. Ylimmässä julisteessa on vahva ja itsenäinen soturinainen rannalla. Sen alla olevat kaksi julistetta ovat  Studio Azurin kokoelmasta. Studio Azurin teemana on vapaan sielun, itsestämme huolehtimisen kauneuden korostaminen ja läsnäoleminen tässä hetkessä. Valokuvat on otettu Meksikossa, syrjäisissä paikoissa joissa voi saavuttaa yhteyden sisimpäänsä. Nämä valitsemani julisteet ovat rauhoittavia ja jotenkin niin voimaannuttavia. 🥰Mua aina kiinnostaa asunnon pohjapiirros, siitä saa hyvän käsityksen asunnon rakenteesta ja huonejaosta. Joten tässäpä suunnitteluohjelmalla piirtämäni  pohjapiirros huonekalujen kera. 

Tällä viikolla tehtiin stailaus- ja valokuvauskeikka Rukalle. Lähdettiin aamulla klo 7 ja oltiin takas Oulussa about klo 16, liikennettä ei juurikaan ollut ja automatkoissa meni about 2,5 tuntia suuntaansa. Stailattiin Rukalla kaksi loma-asuntoa.


Ens viikon jälkeen ois tilan stailaamisen harkka paketissa! Sitten pieni loma ja kesäksi hoitsuhommiin Oyssiin.  Mää kävin yks päivä puutarhalla ja sieltä lähti mukkaan kirsikkatomaatin taimi. Taimi kukkii jo! 😍 Mää oon alkanu karaisemaan taimea eli oon ulkoiluttanu sitä päivittäin lasitetulla parvekkeella muutaman tunnin ajan,  pikkuhiljaa aikaa lisäten. Ensi viikolla ois tarkoitus istuttaa se isoon ruukkuun ja viedä pysyvästi parvekkeelle. Parvekeviljely on siis mulle ihan uutta puuhaa, katotaan kuinka käy. Onko sulla kokemusta parvekeviljelystä? 😊 Vinkkejä otetaan vastaan!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

Viikonlopun DIY-projekti: eurolavasohva

Viherkasvit sisustuksessa