Päiväni stailaajana



Heippa! Monia varmasti kiinnostaa mitä stailaus pitää sisällään, joten tässä postauksessa mää kerron vähä siitä. Stailaus ei tosiaan tarkota vaan ilmestymistä kohteeseen pöyhimään vähän tyynyjä ja that's it.


Oon päässy stailaamaan uudiskohteitakin, jolloin asunto on ihan tyhjillään.  Enimmäkseen asuntojen stailaukset on kuitenki sellaista "kevytstailausta", eli asunnossa asuu joku ja siellä on huonekalut sekä muu sisustus paikallaan. Silloin tarpeen mukkaan siirretään, poistetaan ja lisätään stailauselementtejä. Tekokasveja käytetään lähes aina, niillä saadaan mukavasti kodikkuutta. Aina stailattavaa asuntoa ei näe etukäteen edes kuvista, joten toimistolla pakataan meleko monta kassillista stailaustavaraa mukkaan ja vasta paikan päällä seleviää mitä näistä stailauselementeistä käytetään stailauksessa.



Kohteessa tarvittaessa siistitään paikkoja, asiakkaan henkilökohtaiset jutut ja ylimääräiset esineet piilotetaan. Tämän jälkeen tehdään itse stailaus ja sen jälkeen asunnon valokuvaaminen ammattivalokuvaajan toimesta. Yleensä stailataan huone kerrallaan ja valokuvaaja tulee perässä.  Alku LKV:lla on pari ammattivalokuvaajaa joiden kanssa tehdään yhteistyötä.  Kun valokuvaus on valmis niin kerätään stailauselementit pois, sijoitetaan asiakkaan omat jutut takaisin paikalleen, hurautetaan autolla toimistolle ja järjestellään stailauselementit takaisin varastoon omille paikoilleen odottamaan seuraavaa stailauskeikkaa.


Stailauksella tuodaan esille myytävän asunnon vahvuudet ja mahdollisuudet. Stailaus tarjoaa mahdolliselle ostajalle mielikuvia asunnon tunnelmasta ja käyttömahdollisuuksista. Stailaus on onnistunut kun asukas kuvittelee itsensä asumaan kohteeseen ja kokee olevansa siellä kotona.


Mää tykkään tästä stailaamisesta ihan superpaljo! On ihana nähdä erilaisia koteja ja sisustuksia, luoda esteettisiä kokonaisuuksia, nähdä kuinka asunto muuttuu aivan toiseksi  - ja herää eloon jo pienilläkin muutoksilla. Mää rakastan sisustamista ja kauniita yksityiskohtia. Tilan stailaamisen harkassa mun päivät täyttyy persoonallisista kodeista, ihanista yksityiskohdista ja uusista ideoista. 😍


Aurinkoista viikonloppua kaikille ja ihanaa Äitienpäivää 😘 Kaikista juhlapäivistä Äitienpäivä on mulle tärkein. Äiti on opettanut mut olemaan vahva ja seisomaan omilla jaloilla, mutta myös pyytämään apua kun sitä tarvitsee. Hän on opettanut olemaan empaattinen ja huomioimaan toiset, mutta myös sen että ei saa antaa ikävien ihmisten käyttää sitä hyväksi. Hän on opettanut olemaan sinnikäs, muuttamaan epämieluisia asioita ja vastoinkäymisistä huolimatta puskemaan aina eteenpäin. Äiti on mun sankari ja esikuva. ❤️

Kommentit

  1. Taitavasti osaat stailata koteja <3 Tuo on varmasti antoisaa ja mielenkiintoista puuhaa :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa Äitienpäivää! <3

      Poista
  2. Ompa kauniisti ja harmonisesti sisustettu asunto! Ymmärrän hyvin miksi pidät sisustamisesta niin paljon - selkeästi sinulla verissä. Kiva katsella erilaisia sisustusvinkkejä yleisesti sillä olemme alkamassa remontoimaan tätini kylpyhuonetta ja etsin tätä varten inspiraatiota, sillä sinne pitäisi saada hänen pyynnöstä mm. pesevä WC ja poreamme. Katsotaan mihin loppuratkaisuihin päädymme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! 🥰 Blogeista löytyy hyvin sisustusvinkkejä ja hei kannattaa tsekata myös instagramista. 💁🏼‍♀️ Ihanaa kevättä sinne! ☀️

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

DI Y Unikko katuharja

Viikonlopun DIY-projekti: eurolavasohva