Korona-arkea ja pientä puuhastelua

Moikka!

Mää pyrin aina näkemään asioissa myös positiiviset puolet, joten nyt ku on tää koronatilanne päällä niin nään tän mahdollisuutena kaikenlaiselle pienelle puuhastelulle kotona. 😏 Suursiivouksen lisäksi oon järjestelly keittiön kaapit.



Jotenki alko ärsyttään se musta veitsitukki ja halusin tilalle luonnollisemman näköisen veitsitukin. Kärkkäiseltä löytyikin ihana akaasiapuinen veitsitukki!




Oon myös tehny viherkasveilleni keväthuollon. Vaihdoin Peikonlehdelle uuden mullan, muut huonekasvini ovat aika tuoreita asukkeja ja istutin ne jo aiemmin uuteen multaan ja ruukkuun. Oon siistinyt kasveja leikkaamalla niistä talvisen huoneilman kuivattamat lehdet pois. Pintasolukkoa varjostava peite heikentää kasvien valonsaantia ja yhteyttämistä, joten pyyhkäisin  kostealla liinalla kaikkien kasvien lehdistä pölyt pois. Useat kasvit nauttii sumuttelusta ja oon sumutellutkin niitä ahkerasti ympäri vuoden, mutta nyt kannoin kaikki kasvini kylppäriin ja sumuttelin oikeen antaumuksella. Tutkijat kiistelee vielä että kuuleeko kasvit puhetta, mutta ainaki ne hyötyy ihmisen hengityksen tuottamasta hiilidioksidista.  Nyt kun pitää välttää mahdollisuuksien mukaan turhia kontakteja niin oon hyödyntäny jutustelun tarpeeni juttelemalla kasveilleni. 🙊Toki tullee paljo myös soiteltua ystävien kans, ja etäkävelylenkilläkin on tullu käytyä nii että sekä mää että ystäväni on lenkillä ja samalla jutskaillaan puhelimessa.


Viime kesänä tein pientä pintaremonttia keittiössä ja päällystin keittiön kirsikan väriset tasot DC fixillä, sitä jäi vähän yli joten keksinpä sitten nyt alkaa puuhasteleen sillä.

 

Heleppoa ku heinän teko, tai oikeestaan helepompaa 😉
Lopputulos on I-H-A-N-A! 😍
Meillä Sotkan myymälässä tää koronatilanne näkyy niin että hygieniasta huolehditaan vieläkin tarkemmin, eli ahkeran käsienpesun ja desinfioimisen lisäksi käytetään suojahanskoja aina kun mahdollista ja puhdistetaan tietsikoiden näppäimistöt ja maksupäätteet useita kertoja päivässä. Meille on tullut myös käsidesiä myyntiin. Myymälä on avara joten lähikontaktia pystyy välttämään melko hyvin. Asiakkaita kyllä on käynyt,   koska moni työskentelee kotoa käsin niin etenkin työpöytiä ja työtuoleja menee paljon. Sotkasta löytyykin kiva valikoima sekä käytännöllisiä että ergonomisia tuotteita etätyöpisteeseen. 


Laitoin yhteen tilaan esille ihanat Pioni -taulut, tuo tumma seinä tuo kivasti kontrastia ja korostaa taulujen hempeitä roosan sävyjä. 😍

Kuinka teillä sujuu korona-arki? Koronavirus saattaa ahdistaa mieltä, joten haluan jakaa tähän loppuun vielä mielikuvaharjoituksen Sressinhallinta - korttipakasta.🥰 Ja vaikka nyt ei ahdistaiskaan niin tää  harjoitus auttaa muutenkin rentoutumaan ja pysähtymään tähän hetkeen. 🙏



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sohvarakkautta ensisilmäyksellä: Ikea Söderhamn

DI Y Unikko katuharja

Mattojen maailma